Ellis Red (crveni karmin za svaku zenu)

evenflowmakeup 8 20:33
Ćaos drage,

Vratila sam se nakon kraće pauze i donela vam neke slatke novitete. Nije me bilo jer, pod 1, lepo je vreme a ja mnogo volim da bazam napolju, a pod 2, radili su se neki nazovi editorijalčići koje ćete uskoro i videti na blogu. 

Novitet koji zavređuje ceo jedan post jeste, po mom mišljenju, najmoćniji, najelegantniji, najupečatljiviji crveni karmin koji postoji; jedna specifična, a opet poznata nijansa - boja krvi - koja odgovara apsolutno svakom tenu (jer kroz sve nas teče krv iste boje ;) ) kao i svakom obliku i veličini usta! Iz upravo navedenih razloga moram posebno da vam ga predstavim.

U pitanju je takozvana nijansa ELLIS RED, istoimenog brenda jednog od mojih omiljenih magova šminke, gospođe Ellis Faas, o kojoj pisah ovde ali vas i često preplavljivah putem Fejsbuka i Tvitera (kao što većina vas i zna xD).
(Model: Emina Metović; foto: Ilija Rađenović; šminka: Marina Bubnić)

Karmin dolazi u divnom metalik pakovanju u obliku izduženog metka, sa jastučićem na kraju. Koristi se (i dozira) tako što se donji deo karmina odvrće, a potom sadržaj izlazi kroz jastučić. Karmin je srednje gustine i veoma se fino razmazuje putem jastučića, da je čak moguće, ako ste dovoljno precizni, naneti ga savršeno i bez korišćenja krejona za usta.

Tehnični naziv ove nijanse jeste Creamy Lips 101, što u stvari označava teksturu karmina. Pored ovakve teksture, nalaze se i dve blaže - Milky Lips i Glazed Lips. Ellis Red nijansu možete naći u sve tri teksture! Pored ove nijanse nalazi se još osam koje imaju svoje parnjake u gore pomenutim kategorijama.
Ova nijansa crvene boje je toliko dobra i zbog toga što nema ni prevladavajuć narandžast, kao ni plavi ton. Deluje kao da se boja prilagođava tenu. Sama tekstura ne isušuje usta, umereno je kremasta, pristojne postojanosti i ravnomerno se skida! Znaju ovi iskusni Holanđani šta rade ;)
(dnevna svetlost)
A evo i liste sastojaka - Hydrogenated Polydecene, Isododecane, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Dicalcium Phosphate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Polyethylene, Propylene Carbonate, Octyldodecanol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Cire De Candelilla / Candelilla Cera, Prunus Domestica Seed Extract, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Tribehenin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sorbitan Isostearate, Pentaerythrityl Tetra‐Di‐Tbutyl Hydroxyhydrocinnamate, Palmitoyl Oligopeptide. Može sadržati i  [+/‐]: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmine), Ci15850 CI 15850 (Red 7), CI 73360 (Red 30 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake), CI 45380 (Red 22 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 15985 (Yellow 6 Lake).

(blic)
Preostaje još da kažem da ovaj karmin, kao i ograničen asortiman Ellis Faas brenda možete naći na sajtovima kao što su beautybay.com, beauty.com i još po nekim, lako nalazivim guglanjem. Cena je: 35$.

                                                                            (Izvor)

Iako nemam naviku da dajem veće pare za karmine, jer ih jednostavno ne  nosim često, za ovaj sam morala da napravim izuzetak. A za sve je kriva divna Ellis i njena očaravajuća kampanja bazirana na estetskom šoku ^^

  (Izvor)

Nadam se da vas je ova boja omađijla kao što je i mene i da ćete ako ništa barem malo više istražiti kakve se sve lepote kriju iza ovog brenda. Ako želite da mi uputite sugestiju ili kritiku, slobodno to učinite u komentaru ili putem e-mail adrese.

Da li ste naišle na ovaj brend? Da li posedujete neki artikl?


Hvala vam na poseti!



* Sve fotografije u ovom postu (sem ako je navedeno drugačije) jesu mojih ruku delo.

Pogledajte moj portfolio ovde.
Pridružite mi se na Fejsbuku ovde.
Pridružite mi se na Instagramu ovde.
Pridružite mi se na Tviteru ovde.

Related Posts

Saveti i preporuke 6148743444317209031

8 comments

Ljepoticu na slike mislim da imam na fbu- i iz godine u godinu je ljepsa i ljepsa! :D

Preneću joj komplimente ;)

Kako je dobar post i video kampanja. Ovu boju krvi obožavam,jer je jako mocna. Pogotovo je u slikanju najradije koristim. Na usnama retko. Nisam sigurna da crveni tonovi idu uz sve nijanse zuba.

U pravu si za zube, mada primetih da ide i sa zhucim zubima... valjda bas zato sto nema taj narandzasti podton. A kampanja oduzima dah! :) Hvala ti draga :*

Nikada nisam koristila slicnu boju ali posle ovog posta bih definitivno zelela da probam ovakav proizvod u bas ovoj nijansi. Vecina reklama mi je dosadna ali ova je toliko drugacija i upecatljiva moram da priznam da su super uradili kampanju

sparklygoddess.blogspot.com

Drago mi je da ti se sviđa! :) Definitivno su uspeli da dočaraju posebnost karmina i nisu ni malo preterali.

Постави коментар

Омогућава Blogger.

Истакнути пост

Kada James Bond bira šminku... (recenzija i brošura)

Negde u julu tekuće godine obradovao me je mejl u kojem me tim Sephora-e poziva na blogersko druženje na kojem će predsta...

Search

Editorijali (klik na sliku)

TOP 5 postova

podrška

Prati me putem Bloglovin

moja galerija na Blenderu

About

Find me on BlogFeedNews.com

.

.

hvala vam!