Kada James Bond bira šminku... (recenzija i brošura)

evenflowmakeup 11 14:10

Negde u julu tekuće godine obradovao me je mejl u kojem me tim Sephora-e poziva na blogersko druženje na kojem će predstaviti aktuelne i jesenje novitete brenda Make Up For Ever. Od tada pa do danas, svojski sam isprobavala novitete i pomno pratila njihova svojstva prilikom upotrebe kako bih mogla da vam dam što objektivnije mišljenje. S obzirom da gajim izvesnu fascinaciju prema brendu i njegovom osnivaču i umetničkom direktoru, Dany Sanz, smatrala sam da je potrebno da odam priznanje kakvo dolikuje, tačnije, da recenziju proprati i jedan look kojim ću da konkretizujem inspiraciju koju u meni budi ovaj brend.
Be bold. Be unexpected. Be you!

Odlučila sam se da to bude mini editorijal u stilu Džejmsa Bonda i glamuroznih koktel žurki, s akcentom na crvenu boju kao oličenja životne snage, strasti, borbe, ali i svojevrsne suštine bića jedne emancipovane, samosvesne žene. 
Atmosferu je estetski uobličio fotoaparatom niko drugi do sjajnog Igora Prusca, a tvorili smo je zajedničkim snagama naočiti gospodin Petar Đurić i moja malenkost.

Na kraju posta  čeka  vas link ka brošuri, a pre toga malo o "goodies"  koje sam koristila za predstavljeni look... 
We're all born naked... and the rest is MAKE UP FOR EVER!

ULTRA HD FOUNDATION (40 nijansi, 30 ml)
Prvi je (tečni) puder čija formulacija zadovoljava standarde 4k tehnologije, odnosno najnoviji standard za ekrane visoke rezolucije. Tekstura mu je lagana i postojana i pruža prirodan izgled; formulisana je tako da ublažava svetlo, a nevidljiva je u visokoj rezoluciji. Pruža srednju pokrivenost, hidrira kožu i pogoduje svim tipovima kože, za šta su zaslužne hijaluronske sfere u sastavu pudera.
Ovaj proizvod uvršćen je među najbolje pudere po izboru urednika i čitalaca Allure magazina (Best of Beauty Award).

Lično mišljenje: Prvi plus dajem širokoj paleti nijansi u koje su uvršćeni i žuti i rozi podton, kao i podton između te dve boje. Drugi plus dajem neprimetnosti i laganosti pudera, iako moram da naglasim da puder postaje vidljiv i polako se gubi nakon nekih šest sati (na mešovitoj koži, po letnjem danu!). Treći i najbitniji plus dajem prilagodivosti  pudera tenu kože na različitim delovima tela. Lično ga koristim najviše za dekolte i leđa, dok mi je za lice, sada, po zimskim danima, potreban neki jači puder. Jedina veća mana mu je što ne matira kožu, a to je mojoj T zoni itekako potrebno.
PRO BRONZE FUSION (6 nijansi, 11 g)
Lagan, vodootporni bronzer svilenkaste teksture, nadogradivog je intenziteta, lako se nanosi i uklapa sa tenom, i ne ostavlja trag. Čini kožu zdravom i svežom, a pogodan je za bilo koje doba dana.

Lično mišljenje: Zaljubljena sam u ovaj proizvod! Potpisujem sve što stoji u njegovom opisu, stim što naglašavam da nadograđivanje intenziteta ne može ići u nedogled i da što se više nadograđuje, pruža plastičniji izgled. Ovaj bronzer je idealan za kožu kojoj treba malo živosti ili za suptilan, glamurozan izgled. Blagog je i prijatnog mirisa.
 
ARTIST PLEXI-GLOSS (35 nijansi, 7 ml)
Za ovaj proizvod Make Up For Ever tim razvio je novu tehnologiju pigmenata (Plexi-Color Technology) sa završnicom pojačanog sjaja nalik na vinil (Prizmalite TM sa reflektujućim perlicama), koja omogućava postojanost do pet sati, intenzivniju boju i sjaj. Pametno dizajniran (Superflex) aplikator, zbog svog oblika kojim lakše prijanja na usnu i posebnog odeljka za doziranje nalik na pumpicu, omogućava preciznost i kontrolu pri nanošenju.

Lično mišljenje: Nisam ljubitelj sjajeva za usta jer su lepljivi. Ovaj sjaj za usta je umereno lepljiv i zaista lagan. Boja je u početku jarka, ali kako prolazi vreme, polako bledi čak i ako ništa ne radite sa ustima. Sviđa mi se kako stoji na ustima jer mi deluje da im daje neku posebnu sočnost. Neprimetno je parfimisan.
I za kraj, klik na sliku da pogledate kako je sve to izgledalo jednog prelepog letnjeg predvečerja na najslađoj terasi na Vračaru (prim. prev. ;) )
http://issuu.com/marinabubnic/docs/redisthecolor/1
Her RED he embraces gracefully...

Volela bih da čujem vaše mišljenje o predstavljenim proizvodima, kao i o mini brošuri. Na primer,  da li vam se sviđa ovakav način predstavljanja proizvoda? Da li vam je ova recenzija bila dovoljno informativna?
Kako vam se svideo moj look?

Možete ostaviti vaše mišljenje u komentaru ispod posta, ili ga uputiti putem e-mail adrese. 


*Prikazi nijansi preuzeti su sa zvaničnog sajta Make Up For Ever brenda; ostale slike u ovom postu su u mom vlasništvu, sem ako je drugačije navedeno.



Hvala vam na poseti!

Pogledajte moj portfolio ovde.
Pridružite mi se na Fejsbuku ovde.
Pridružite mi se na Instagramu ovde.
Pridružite mi se na Tviteru ovde.

Related Posts

Recenzije 4756400140562648578

11 comments

Zelim da isprobam ovaj puder, deluje savrseno iz tvoje price! :) <3

Ovaj bronzer mi se Dunja, sminker, nanosila i toliko ga hvalila da sam se i ja zaljubila :-) !

Odlicno, kratko, i jasno, a informativno. P.S. I meni se svidja bronzer :)

Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

Hvala ti na preporuci. Sve pohvale za post. :)

Постави коментар

Омогућава Blogger.

Истакнути пост

Kada James Bond bira šminku... (recenzija i brošura)

Negde u julu tekuće godine obradovao me je mejl u kojem me tim Sephora-e poziva na blogersko druženje na kojem će predsta...

Search

Editorijali (klik na sliku)

TOP 5 postova

podrška

Prati me putem Bloglovin

moja galerija na Blenderu

About

Find me on BlogFeedNews.com

.

.

hvala vam!